Чим зайнятися в період соціального дистанціювання

22/04/2020 09:10

По мірі того як соціальне дистанціювання COVID-19 і самоізоляція тривають, деякі з нас можуть сходити з розуму через те, що немає можливості робити те, до чого ми звикли.

Зараз саме час розслабитися, але як провести час, якщо вже кілька тижнів ви не можете відвідувати торгові центри або кінотеатри?

Їжа на виніс

Не дозволяйте коронавірусу позбавити себе можливості смачно повечеряти. У вашому районі точно знайдеться кілька ресторанів з доставкою їжі додому або самовивозом з ресторану.

Організуйте генеральне прибирання

Час весняного прибирання і чому б не зайнятися цим, коли у вас є на це час.

Почитайте рідкісну книгу

Що робити бібліофілу, коли його святилище, відоме як бібліотека для більшості людей, закрито через пандемію COVID-19?

Цей інтернет-архів вам в цьому допоможе. Група людей створила так звану Національну бібліотеку з надзвичайних ситуацій, видаливши лист очікування для більш ніж 1,4 мільйону книг до 30 червня або до закінчення національної пандемії.

Навчіться грати на новому музичному інструменті

За повідомленням журналу People, Fender оголосив про три безкоштовних місяця занять в Fender Play.

Компанія навчить вас грати на акустичній гітарі, електрогітарі, бас-гітарі або укулеле. Все, що вам потрібно зробити, це зареєструватися і знайти інструмент.

Також безкоштовні місяці онлайн-уроків гри на гітарі пропонують Gibson спільно з Amped Guitars, повідомляє NME.

Ці компанії використовують додаток Amped Guitar Learning, який в даний час є тільки в магазині Apple App Store.

Зробіть маски

Все, що вам потрібно, це трохи тканини, резинок і часу. Натисніть тут, щоб побачити кілька різноманітних дизайнів масок.

Спілкуйтеся з друзями віртуально

Ми постійно використовуємо додатки для віртуальних зустрічей, але чому б не використовувати такі платформи, як Zoom і Skype, для проведення віртуальної вечірки?

Навчіться малювати

Мо Уіллемс, автор дитячих книг, проводить щоденні обідні уроки з малювання. Якщо ви не зможете приєднатися до уроку в будній день о 13:00 – зможете наздогнати на вихідних. Всі заняття є на YouTube.

Аніматор Діснея Майкл Вудсайд також проводить щоденні уроки малювання, де він вчить дітей і дорослих, як малювати персонажів Діснея. На початку дня в Твіттері він повідомляє, кого планує намалювати, а потім на YouTube проводить онлайн-заняття у віртуальному класі.

Знайдіть нове захоплення

Спробуйте в’язати. За словами Марти Стюарт, вам потрібна тільки пряжа, навіть спиці не потрібні – ви можете в’язати безпосередньо руками.

У HGTV є вікторина, яка допоможе знайти підходяще хобі для вас.

Зберіть лего

Якщо у вас є діти, а у них є корзина з лего, зваліть їх до купи і побудуйте що-небудь. Подивіться, що ви можете придумати шляхом вільного будівництва. Також є деякі набори, які більше підходять для дорослих, ніж для дітей.

Грайте в настільні ігри

Вимкніть Switch, XBox, PS4, iPad та дістаньте одну з настільних ігор, які заховані в шафі. Подивіться, чи зможете ви перемогти свою сім’ю в Trivial Pursuit. А як щодо Монополії або Ризику? Немає необхідності грати в скорочені версії, тому що це відмінна можливість вбити час.

Можете також пограти в покер або Uno.

Подивіться серіал

Хочете дізнатися, чому всі говорять про малюка Йоду, але ви до сих пір не дивилися «Мандалорца»? Тепер у вас є шанс надолужити згаяне!

Є й інші серіали, які можна дивитися без перерви, поки ви ще вдома. Можливо, ви захочете почати дивитися новий серіал, такий як «Зоряний шлях: Пікар», або навпаки – зупиніть свій вибір на класиці. До такої категорії відноситься серіал «Сейнфельд».

Долучайтеся до культури

Метрополітен-опера транслюється по ночах. Натисніть тут, щоб подивитися розклад.

Центр виконавських мистецтв імені Джона Кеннеді щодня завантажує нові шоу на YouTube. Ви можете побачити Сару Барей, Гледіс Найт і Королеву Латіфа, не встаючи зі свого дивана.

У Broadway HD також є близько 300 класичних мюзиклів, спектаклів і шоу, за словами Cosmopolitan. BroadwayWorld публікує кліпи зірок, які співають пісні з популярних шоу.

Національний театр транслює постановки щотижня по четвергах.

Ви також можете відвідати музей, не виходячи з дому. Натисніть тут для отримання списку.

Заведіть щоденник або напишіть книгу

Пандемія COVID-19 говорить про те, що ми живемо в безпрецедентний час. Напишіть про це. Або, якщо ви завжди хотіли написати книгу – почніть писати, повідомляє Psychology Today.

Слухайте підкасти

Знайдіть свою улюблену тему і послухайте підкаст, запропонований The New York Times.

Готуйте

Подивіться, що є у вашій коморі, і приготуйте що-небудь новеньке, рекомендує Psychology Today.

SuperCook – це додаток, який може допомогти вам в цьому. У Школи Кулінарних Мистецтв Огюста Ескоф’є також є список інших додатків.