Топ 5 фільмів та серіалів про Готель

21/01/2022 18:34

Ми вирішили зробити добірку фільмів та серіалів для того, щоб Ви змогли зануритися в атмосферу готельного життя та відчули себе не лише у ролі гостя, а й з іншого боку готельного бізнесу. Ви проживете всі посади, починаючи від портьє до керуючого. Пропонуємо вам наступну добірку:

1. Готель “Гранд Будапешт”, 2014 р.

Рейтнг: 7.9

Жанр: Комедія/Кримінал ‧

Тривалість: 1 год 40 хв

Картина розповість про легендарного консьєржа популярного європейського готелю та простежить за його життям між двома світовими війнами, а також за його дружбою з юною співробітницею, яка стає його протеже.

2. Башти Фолті або Готель «Фолті-Тауерс», 1975 (серіал)

Рейтинг: 8.07

Жанр: Комедія

Тривалість: 2 сезони, серія 22 хвилини

Некомпетентність власника готелю Безіла Фолті, його збудженість та самовпевненість створюють комбінацію, яка гарантує близькість інцидентів та неприємностей.

3. Чотири кімнати, 1995

Рейтинг: 7.74

Жанр: Комедія

Тривалість: 98 хв

Сюжет картини складається з чотирьох історій, які поєднує одна дійова особа – хлопець Тед. Напередодні Нового Року він влаштовується працювати портьє в один із великих готелів. Його основне завдання – зробити так, щоб гості готелю були всім задоволені, а це означає, що потрібно виконувати всі їхні забаганки. Однак іноді клієнти настільки дивні, що незрозуміло, чого від них чекати. Так, опинившись у кількох номерах, Теду належить поринути у вир різноманітних пригод: він побуває у відьом на шабаші, візьме участь у рольових іграх подружжя, доглядатиме дітей гангстера, а в кінці ще виявиться втягнутим у сумнівне парі…

4. Нічого хорошого в готелі «Ель рояль», 2018 р.

Рейтинг: 7.13

Жанр: Детектив, Драма, Трилер, Кримінал

Тривалість: 141 хв

Дія розгортається у старому похмурому готелі «Ель рояль», який у минулому був дуже популярним місцем, а зараз нечастих гостей тут зустрічає єдиний співробітник Майлз Міллер. Несподівано в готель заселяється група незнайомців, серед яких священик, що втомився від життя, талановита співачка, надмірно балакучий продавець пилососів і загадкова дівчина. Незабаром стає зрозуміло, що кожен із них чогось недомовляє, приховуючи від інших якусь таємницю. З часом обстановка в готелі починає розпалюватися, а з появою ще кількох колоритних особистостей ситуація виходить з-під контролю.

5. Готель «Меріголд»: Найкращий з екзотичних, 2011 р.

Рейтинг 7.4

Жанр: Комедія, Драма

Тривалість: 2 год 4 хвилини

Головними героями фільму є кілька людей похилого віку з Британії. Вони не знайомі і не пов’язані між собою. Проте з якихось причин кожен із них вирішує залишити рідну країну, і вирушити доживати відведені роки до екзотичної Індії. Їхній вибір падає на відновлений готель «Меріголд». Після прибуття на місце виявляється, що готель, що спокусив людей похилого віку рекламою, знаходиться в жахливому стані. Але в міру знайомства між собою, незручності готелю починають відступати на другий план, і люди похилого віку, зачаровані новою країною, починають розуміти, що це – те місце, де вони можуть почати нове життя.