Найінстаграніші місця в світі

24/02/2020 11:15

Прокрутіть стрічку Instragram і ви зможете помітити певні тенденції, коли це стосується світлин з подорожей. Фото завжди дуже яскраві, найчастіше переважають квіткові мотиви, а також селфі на фоні блискучого моря.

Світ переповнений місцями, які виглядають як можна краще в соціальних мережах. Але які місця найкращі?

Використовуючи систему оцінок, засновану на кількості використаних хештегів, а також думок мандрівників, Big 7 Travel відповіли на це запитання, склавши список найінстаграмніших місць на землі.

Читайте далі, щоб відкрити для себе 15 ідеальних місць для фото в Instragram – і приготуйтеся відчути нереальну жагу до подорожей.

15. Японія

@visitjapanjp/Instagram

Важко фотографувати в Японії (в місці, переповненому природними пам’ятками такими, як Mt.Fuji та визначними пам’ятками з багатовіковою історією), тому що немає гарантії, що в Instragram вистачить для цього всього місця.

У Країні Ранішнього Сонця є щось, що особливо заслуговує місця у вашій стрічці – Замок Suwa Takashima, також відомий як «Плаваючий Замок».

Відвідувачі можуть проплисти на човні навколо палацу, щоб насолодитися кращими видами або відправитися на оглядовий майданчик, щоб сфотографувати сади, що оточують замок.

@marlomortelmusic/Instagram

Яке наступне найкраще місце в Японії для фотографії? Kyoto’s Fushimi Inari-Taisha, храм близько 8-го століття з п’ятьма тисячами неймовірних помаранчевих воріт.

14. Таїланд

@amazingthailand/Instagram

Від Бангкока до Пхукета, Таїланд – мрія для інстаграмера, переповнена неймовірними місцями, мальовничими краєвидами та екзотичними стравами.

@kathryntamblyn/Instagram

Старе місто Soi Romanee на Пхукеті з яскраво забарвленими будівлями, вважається найпривабливішим місцем в Таїланді. Спочатку це був район червоних ліхтарів і вся вулиця була переповнена гральними закладами, опіумними притонами і борделями, але за останнє десятиліття все змінилося і сьогодні цей район вітає своїх гостей у чистій і декадентській атмосфері .

@unicornbrand/Instagram

Як щодо галасливої ​​столиці Таїланду – Бангкока? Так, тут є безліч історичних пам’яток, які можна порекомендувати, але самим інстаграмним місцем насправді є кафе Unicorn (Єдиноріг). Як чудова ода міфічної істоти, це кафе прикрашено м’якими іграшками і яскраво-рожевими меблями. Таке фото точно буде виділятися в будь-який стрічці Instagram.

13. Франція

@topfrancephoto/Instagram

Романтична і ексцентрична Франція регулярно викликає у людей захоплення і заздрість в соціальних мережах.

@collectiflesassoiffes/Instagram

Ви можете подумати, що в Парижі Ейфелева вежа – найпривабливіша пам’ятка для Instagram, але насправді саме Rue Cremieux, що знаходиться недалеко від Gare de Lyon та Бастилії, заслуговує на це звання. Ця фактично житлова вулиця – названа на честь Адольфа Кремье, який боровся за права євреїв, які живуть в Парижі, – виглядає як ніби намальована зі своїми акуратними квітковими ящиками, витончено пофарбованими будинками і бруківкою.

@mariafinagourmet/Instagram

У Ніцці фотолюбителі воліють Promenade des Anglais, набережну з видом на Середземне море, де пальмові дерева, засмагаючі люди, будівлі в стилі ар-деко і скульптури під відкритим небом створюють приголомшливий ефект для фото.

12. Італія

@manarola/Instagram

Чи можемо ми просто піти далі і визнати, що вся Італія дуже гарна? Давайте подивимося на прибережні середземноморські міста Амальфі, Позітано і Портофіно; золоті тосканські села Сієни, Сан-Джіміньяно та Флоренцію; вузькі канали Венеції; і древній, викликаючий захоплення Рим. Що з цього можна не любити?

@thewayfaress/Instagram

У Мілані найкращим місцем для того самого бажаного знімка є  Duomo di Milano (Міланський собор), побудований в 1300-х роках – це друга за величиною церква в світі! Кращі знімки зроблені з рівня землі, але собор також відкритий для туристів, що дозволить вам побачити місто з його тераси.

@0cheyenne/Instagram

Ще одне містечко, яке в значній мірі інстатаграмовано – Sella del Diavolo, мис, розташований на південному узбережжі мальовничої Сардинії. Тут скелясті виступи обіймають синє море. Не фотографувати – просто не варіант.

11. Великобританія

Avebury Manor & Garden/Instagram

Переглянувши тисячі зображень в Instagram, що демонструють історичні замки, горбисту місцевість і мегаполіс Лондон – ви захочете відправитися в цю країну з готовою до зйомки камерою.

@hiltonhonors/Instagram

Подумайте про краще місце для фото в Лондоні – це палац, або Тауерський міст або вартові королеви? Ні! Це паб, покритий квітами, Churchill Arms, побудований в 1750 році. Бабуся і дідусь Вінстона Черчілля часто відвідували цей паб, що призвело до його назви.

@lidiasviews/Instagram

Трохи більше години на південь від Лондона, Брайтон-Біч з його скелястими берегами і Едвардіанською пристанню – є ще одним прекрасним місцем, де можна зробити фото.

10. Сінгапур

@visitsingapore/Instagram

Цей невелике місто-держава потрапляє в топ-10 завдяки поєднанню висоток, барвистих будівель і сліпучих неонових вогнів у нічний час. Але його найцікавіше місце – не одне з цих речей …

@micaelaieong/Instagram

У Gardens by the Bay, 250-акровому садовому заповіднику, розташованому в самому серці Сінгапуру, унікальний Cloud Forest вважається кращим місцем для фотографування. Це туманний ліс в високому атріумі з садами, скульптурами і найвищим в світі критим водоспадом.

9. Дубай

@dubai/Instagram

У місті, який прагне бути самим унікальним і б’є рекорди у всьому – найвищими будинками в світі, найбільшими торговими центрами в світі і так далі – інстаграмери надутий то, що їх спокусить.

@placestovisitindubai/Instagram

Найвища будівля на землі, 2722-футовий Бурдж-Халіфа, безумовно, гідне фото, як і розкішний курорт Мадінат Джумейра в Старому Дубаї. Проте, саме фотографоване місце – Miracle Garden. В саду площею: 72 000 акра, ви зможете побачити більш ніж 50 мільйонів квітів!

8. Сполучені штати

@visittheusa/Instagram

Космополітичні міста, національні парки, парки розваг і природні об’єкти, які тільки можна уявити – від полів соняшнику до гір і посушливої ​​пустелі – в Америці є все, що робить її очевидним вибором для топ-10 в цьому списку.

Сполучені Штати настільки різноманітні й великі, що Big 7 Travel склав окремий список самих інстаграмних штатів країни, і Техас з великим відривом йде на перше місце. Тут річка Ріо-Гранде, яка протікає серед природних красот, таких як національний парк Біг-Бенд, вважається найбільш фотографованим місцем.

@livianepomuceno/Instagram

Яке друге найінстаграмніше місце? Нью-Йорк, де Бруклінський міст, якщо дивитися з вулиці Вашингтона (в районі під назвою ДАМБО, внизу під Манхеттенським мостом) заслуговує стати зіркою вашого Instagram.

@shreyshriv/Instagram

Нарешті, Каліфорнія завершує список трьох найбільш фотогенічних штатів в США. Тут знаходиться парк Бальбоа в Сан-Дієго, культурний притулок з 17 музеями і пишними садами, який вважається кращим вибором для фото крупним планом.

7. Індія

@streets.of.india/Instagram

Індія – це місце, де розпалюються почуття і осягається зміст. Можливо, ви не встигнете насолодитися всіма ароматами і шумом, але яскравістю і енергією цієї країни просто необхідно поділитися зі світом в соціальних мережах.

Жодна поїздка не обходиться без відвідування ринків, де ви знайдете яскраві спеції, одяг, прикраси та дрібнички, місцевих жителів, в вишитому одязі з яскравими квітами – все це сприяє створенню приголомшливих фотографій. Тому не дивно, що одним з найбільш інстаграмних місць в Мумбаї є Козуей Колаба, гучна вулиця, переповнена яскравими торговими лавками.

@rahul_editer/Instagram

«Ворота Індії» в Мумбаї – арочний пам’ятник 1924 року зі значними розмірами і складними архітектурними деталями, представлений у багатьох публікаціях в Instagram.

@tangomnky/Instagram

Хочете сфотографуватися в Ченнаї? Big 7 пропонує вам відправитися до озера Пулікат, пташиного заповіднику, де фламінго, пелікани, чаплі та інші чудові птиці елегантно позують для фото.

6. Мальдіви

@visitmaldives/Instagram

Бірюзова вода, що набігає на білі піщані пляжі з пальмами – одне з найпопулярніших фото в Instagram. І ніде в світі не можна втілити цю природну красу краще, ніж на Мальдівах.

@sherlynnl_ow/Instagram

У цій тропічній країні, в якій більше 1000 островів, підводних готельних номерів і розкішних курортів, самим інстаграмним місцем є Нияма – розкішний курорт на двох островах, де надводні вілли мають приватні басейни.

5. Південна Африка

@southafrica/Instagram

Канікули, які стануть для вас по-справжньому унікальними – це африканське сафарі. А для інстаграмерів африканське сафарі це те, що робить Південну Африку обов’язковою для відвідування. Мало того, що ви можете поспостерігати за слонами і левами в дикій природі, так ще й пляжі, виноробні та пастельні будиночки цієї країни гарантовано розпалять любов в серцях у ваших підписників.

@charlies_wanderings/Instagram

Кейптаун набагато більше, ніж місто міжнародного масштабу. Похідні стежки, скелясті пляжі і скеля Diving Board (трамплін) на горі Table (Столова) вражають. Трамплін, куди можна потрапити досить небезпечним і напруженим шляхом, є найпопулярнішим місцем у столиці.

@mariam_saib/Instagram

Також гідним для стрічки Instagram в динамічній Південній Африці є місто Дурбан і, зокрема, його ідилічний Північний пляж.

4. Індонезія

@indtravel/Instagram

Ах, Балі … відпочинок на цьому острові є ніби втіленням мрії. Індонезія, де розташований цей прекрасний острів, входить до п’ятірки найбільш інстаграмних місць на Землі. Уявіть собі: храми, джунглі і, звичайно ж, пляжі!

@hanginggardensofbali/Instagram

Якщо ви збираєтеся зупинитися в одному з найрозкішніших місць на землі – вам захочеться запам’ятати цей момент. Нескінченний басейн в Hanging Gardens на Балі – це ідеальне місце для того, щоб викликати трохи заздрості у підписників в Instagram. Гості курорту зупиняються в шикарних віллах в джунглях на північ від селища Убуда.

3. Канада

@explorecanada/Instagram

Від моря до сяючого моря – Канада сповнена чудес природи. Від Ніагарського водоспаду до Ванкувера, від Банфі до Уістлера починаються пригоди під відкритим небом. Вам більше до душі міська культура? Для Квебеку і Монреалю характерна старовинна чарівність, в той час як для Торонто і Ванкувера – більш сучасна атмосфера.

@meeka_mango/Instagram

Людям подобається все кольорове і яскраве в Instagram. Можливо, тому June Callwood Park в Торонто (відомий як Рожевий парк) такий популярний в соціальних мережах. З назви зрозуміло, що рожевий – це основний колір в парку, що створює ефектний фон для фото.

@lonsdalequay/Instagram

У Ванкувері Lonsdale Quay Market вважається кращим місцем для того, щоб зробити фото в Instagram. Тут з вікон більше 90 магазинів відкривається вид на гавань і висотки Ванкувера.

@foliegourmande_mtl/Instagram

Найцікавіше місце Монреаля – ринок Жана Талона, де свіжі фрукти, овочі і квіти дозволяють зробити дуже соковиті кадри.

2. Гонконг

@hongkong.insta/Instagram

Поєднуючи східну і західну культури, Гонконг є глобальним центром, переповненим ресторанами, магазинами і нічними клубами. Прагнучи стати лідером списку Big 7, архітектура, люди і пам’ятки Гонконгу заповнюють стрічку Instagram.

@chyunan/Instagram

Майданчик Nam Shan Estate, побудований в 70-х роках, вважається найдостойнішим інста-місцем в Гонконзі. Це трохи старе і не дуже вражаюче місце, але його пастельні тони і симетричний дизайн – ідеально підходять для фото.

@hongkong_guide/Instagram

Наступним в списку і більш очевидним вибором є Пік-трам. З найстаріших в світі фунікулерів відкривається захоплюючий вид на хмарочоси міста.

1. Австралія

@australia/Instagram

Big 7 вважає Австралію найінстаграмнішою країною в світі, з її жаркими містами, прохолодними пейзажами і унікальною дикою природою.

@cityfoodsters/Instagram

Так як інстраграмерам подобаються складні фото на краю будь-чого – багато хто вибирає для фото Wedding Cake Rock (гора Весільний торт) в національному парку Роял близько Бундіна, де деякі люди навіть умудряються стрибати з виступу. Проте, тих, хто це робить очікує штраф, тому спробуйте зробити більш статичний кадр.

@davidgriffen/Instagram

У Сіднеї найпопулярніше місце для фото – не Сіднейський оперний театр (хоча ви повинні обов’язково сфотографувати цю культову будівлю на набережній), а Aqua S – магазин морозива, де барвисті солодкі ласощі прикрашають топінгами і присипками так, що вони стають схожими на витвір мистецтва.

Джерело: Far&Wide