Найдорожчий готельний номер у світі

11/09/2019 15:17

The Palms “Empathy Suite”

Розташування: Лас-Вегас

Ціна: $ 100 000 за ніч

У вас є зайва пара сотень тисяч доларів? Якщо так, ви можете, наприклад, провести ніч в новому Empathy Suite, розробленому британським художником- провокатором Деміеном Херстом, в Palms Casino Resort у Лас-Вегасі.

Новий люкс був представлений 1 березня 2019 року, і став найдорожчим готельним номером в світі. На створення номера пішло 690 мільйонів доларів.

Херст, який співпрацював з Bentel & Bentel Architects, звичайно ж, наповнив номер площею 840 квадратних метрів своїми власними творами мистецтва. Біля входу стоїть аптечка з назвою «Вегас», усипана діамантами відсилаючи до ранньої роботі Херста «Аптечка». Увійшовши до вітальні вас одразу ж вразить «Переможець / програвший», пара акул, підвішених в акваріумі, наповненому формальдегідом. Меблі по всьому люксу усипані метеликами, в тому числі і ванна, і басейн на терасі. Двоповерховий номер також має дві розкішні спальні, медіа-зал, дві приватні масажні кімнати, приватну лікувальну соляну кімнату і фітнес-центр.

The Palms може похвалитися однією з найбільших колекцій творів мистецтва серед готелів світу, в колекції якого картини Жана-Мішеля Баскія і Енді Уорхола, взяті напрокат, поряд з сучасними роботами KAWS, Дастіна Йелліна, Такаші Муракамі та інших художників.